Sport

Barajul pentru Liga a III-a, în a doua jumătate a lunii iunie

Conform unei adrese transmise în teritoriu de către Federația Română de Fotbal, barajul de promovare în Liga a III-a la fotbal se va disputa în dublă manșă, în datele de 17, respectiv 24 iunie 2017.

Campioana județului Teleorman va fi repartizată, prin tragere la sorți, împotriva unei echipe dintr-un județ limitrof. Numele echipei care s-a impus în campionat trebuie anunțat cel târziu la data de 9 iunie, astfel că ultima etapă a competiției județene se dispută la 3 iunie, pentru ca rezultatele și clasamentele să poată fi omologate în timp util.

Tot cu ajutorul tragerii la sorți se va stabili și echipa care va fi gazdă în tur, respectiv oaspete în retur. La barajul de promovare în Liga a III-a, care se dispută conform regulamentelor aprobate de către Federația Română de Fotbal, echipele au obligația să folosească, pe întreaga durată a partidelor, trei jucători cu vârsta sub 21 de ani.

În Liga a IV-a din Teleorman, după sezonul autumnal, pe prima poziție se află Voința Saelele, secondată la un punct distanță de către Unirea Brânceni.  (Cristi Frisk)

One Comment

  1. Fane ZIDARU

    Blatuieste nea GABIE zis puscarie cu nea Sandu Khelie, zis prostie, totul!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.