Sport

Bănuielile au ajuns şi la AJF – “Au fost meciuri suspecte, dar nu se pot lua măsuri fără probe”

Stan Prodan 2Finalul de campionat judeţean, îndeosebi la Liga a 4-a, a fost unul cu multe semne de întrebare, multe jocuri fiind supecte că unele echipe nu şi-ar fi apărat tocmai “sportiv” şansele. Ca de fiecare dată, acest subiect a fost comentat destul de amplu în rândul microbiştilor, al celor care urmăresc fenomenul sportiv judeţean, dar AJF Teleorman n-a avut ce face pentru a stopa acest fenomen.

Întrebat despre bănuielile pe care publicului şi oamenii de fotbal le au cu privire la corectitudinea unor jocuri, preşedintele AJF Teleorman, Stan Prodan, a ţinut să spună următoarele: “Am avut şi noi semnale despre faptul că unele echipe nu şi-ar fi apărat tocmai corect şansele, îndeosebi pe final de campionat. Probabil că înţelegeri sunt, au fost şi vor fi, pentru că românul nu se debarasează de vechile metehne, dar, neproducând nimeni probe viabile în acest sens, noi nu avem cadrul regulamentar pentru a interveni sau sancţiona echipele bănuite. Ne pare rău că mai sunt asemenea practici între echipe, deşi de fiecare dată noi facem apel la echipe pentru a se delimita de asemenea lucruri, dar după cum se vede, mai sunt unele echipe cărora le place să se întoarcă cu zeci de ani în urmă, să stea într-o bălăceală aşa, prin înţelegeri între ele, care, de ce să nu o spunem, nu le face nici lor cinste, şi nici imaginii campionatului judeţean.”

Cu excepţia unui joc asupra căruia s-au luat măsuri la momentul respectiv, acum doi ani de zile (Brânceni – Traian), nici o altă partidă din campionatul judeţean nu a mai fost “taxată” de către instanţele disciplinare din Teleorman, din acelaşi motiv, lipsa de probe.

B. Pană

One Comment

  1. Pai bai bolovane ,ai arbitrii ai observatori ai presa prezenta la unele meciuri, astea pentru ce primesc baremuri,ca sa dezinformeze conducerea AJF-ului? Intreaba brigada de arbitrii si observatorul de la meciul Tiganesti cu Buzescu din penultima etapa unde a avut loc o parodie! Dupa ce echipa din Buzescu conducea cu 2-0 imediat un om din jurul tau a facut aranjamentul cu primarii celor localitati si a inceput comedia! 2-1, 2-2, 3-2,4-2,si la indemnul spectatorilor din Poroschia (ca acolo s-a disputat meciul) buni cunoscatori ai fenomenului,cei de la Buzescu au mai inscris un gol sa nu se prinda lumea cum ii povatuia spectatorii! Ce dovezi iti mai trebuie ba amaratule daca oamenii tai nu semnalizeaza ce se petrece pe terenurile de fotbal,si ne mai miram de ce nu avem fotbal!? RUSINE!S-ar putea sa ma insel dar cred ca a fost si autorul articolului prezent,dar necunoscandu-l nu bag mana in foc ca ar fi fost acolo,dar imi amintesc ca un spectator special din Poroschia i s-a adresat unuia in felul urmator:ce zici Bogdane, ce parere ai? Fiind preocupat de meci nu am auzit raspunsul.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.