Economie

Banii de la Guvern pentru finanţarea lucrărilor la drumurile judeţene i-au adus pe primari la Consiliul Judeţean

baniDupă ce Executivul a decis miercuri, 19 august, printr-o Hotărâre de Guvern, repartizarea pe judeţe a sumei de 300 de milioane de lei pentru finanţarea lucrărilor la drumurile judeţene şi comunale, judeţului Teleorman revenindu-i suma de 7,457 milioane de lei, preşedintele Consiliului Judeţean, Adrian Gâdea, a convocat primarii localităţilor teleormănene la o întâlnire de lucru, luni, 24 august, în cadrul căreia s-au discutat criteriile de împărţire a banilor.

Discuţiile purtate se vor concretiza printr-un Proiect de hotărâre ce va fi dezbătut şi votat în cadrul uneia dintre viitoarele şedinţe ale Consiliului Judeţean.

„Am iniţiat astăzi o întâlnire a conducerii Consiliului Judeţean Teleorman cu primarii localităţilor teleormănene, pentru consultări în vederea repartizării sumei de 7,457 milioane de lei, pe care Guvernul României a decis, prin Hotărârea nr. 638/2015 privind repartizarea pe judeţe a sumelor necesare pentru finanţarea cheltuielilor privind drumurile judeţene şi comunale, să o aloce judeţului Teleorman.

Consultările privind priorităţile de finanţare a infrastructurii de drumuri la nivel judeţean au scopul de a determina luarea celor mai bune decizii, care se vor lua printr-o hotărâre a consiliului judeţean”, a precizat Adrian Gâdea. (Violeta Mocanu)

One Comment

  1. marian damian

    sper ca s-au alocat bani-asfaltare- si pt cel mai urat drum din judet CALINESTI-LICURICIU si mai departe…ce zici d-le PRIMAR -HAITA ? fortam putin,vin si alegerile…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.