Economie

Bani pentru decontarea facturilor aferente obiectivului de investiții Înființare rețea de canalizare și stație de epurare în comuna Sârbeni

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației (MDLPA) a virat suma de 39.752.330,50 de lei, în vederea decontării facturilor pentru 27 de obiective de investiții finanțate prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”.

Facturile au fost depuse de autorităţile locale pentru lucrări de modernizare a unor străzi și drumuri de interes local, refacerea unor poduri, podețe și punți pietonale, precum și înființarea unor sisteme de canalizare și a unor stații de epurare a apelor uzate, a precizat ministrul Cseke Attila.

După cum este cunoscut, prin Programul Național de Investiții “Anghel Saligny”, Guvernul României, prin Ministerul Dezvoltării, dispune de un buget de 65,5 miliarde de lei, prin care asigură serviciile de bază în localități (apa, rețeaua de canalizare și gaze) și reabilitează drumurile și podurile.

Din județul Teleorman, a primit bani pentru decontarea facturilor Primăria Sârbeni, obiectivul de investiții vizând “Înființare rețea de canalizare și stație de epurare în localitățile Sârbeni, Sârbenii de Jos și Udeni, comuna Sârbeni, județul Teleorman”. Suma alocată în această tranșă este de 4.027.436,74, lucrările fiind realizate în procent de 25,95%.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.