Social

Bancnote false, de 50 de euro, puse în circulație în Teleorman

Polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman, în colaborare cu un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria, s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, trei bărbați, cu vârste de 35, 28 și 39 de ani, toți din municipiul Alexandria, județul Teleorman, au în preocupări plasarea de monedă falsă, euro, la diferite societăți comerciale din județ.

La data de 22 februarie a.c., au fost efectuate patru percheziții domiciliare la locațiile celor trei persoane bănuite, trei în județul Teleorman și una în județul Ilfov, fiind ridicate în vederea cercetărilor, sisteme informatice și telefoane mobile.

Potrivit IPJ Teleorman, în fapt, s-a reținut că persoanele bănuite ar fi pus în circulație în județul Teleorman, 18 bancnote contrafăcute euro, în cupiură de 50 de euro.

Cu această ocazie, cele trei persoane bănuite au fost conduse la sediul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman, fiind dispusă reținerea pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore, față de un bărbat, pentru săvârșirea infracțiunii de plasare de monedă străină, ulterior, față de acesta s-a dispus măsura controlului judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Bărbatul a fost introdus în Centrul de  Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Teleorman.
La acțiune au participat polițiști din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Teleorman, jandarmi din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei “Vlad Țepeș”, lucrători din cadrul I.J.J. Teleorman, o grupă din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale din cadrul I.P.J. Teleorman.
Suportul tehnic a fost asigurat de Brigada Operațiuni Speciale București.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.