Eveniment

Balul Bobocilor al Universităţii “Valahia” din Alexandria, în seara de Moş Nicolae

balVinerea trecută, chiar în seara de Moş Nicolae, în faţa unei audienţe generoase, a avut loc Balul Bobocilor al Universităţii “Valahia” din Alexandria. În concurs au intrat cinci perechi, însă doar una a fost declarată câştigătoare. Câştigătorii nu au fost însă singurii premiaţi, toţi participanţii fiind recompensaţi.

Probe diverse, distracţie garantată

Pe parcursul concursului, bobocii au trecut prin mai multe probe, care mai de care mai interesante şi mai amuzante. Ei au trebuit să mimeze diverse cuvinte pentru parteneri, pe care aceştia să le ghicească, au trebuit să îşi dovedească aptitudinile, să prezinte câte o ţinută de seară şi una de zi. Mai mult, bobocii aflaţi în concurs au dat dovadă şi de talent artistic, bucurând publicul cu momente de dans, vals sau reggaeton. Distracţia a fost cuvântul de ordine pentru cei prezenţi, chiar dacă temperatura din sală a fost destul de scăzută. Studenţii prezenţi au râs, au dansat, au aplaudat şi şi-au susţinut prietenii de pe scenă. Nici juriul nu s-a lăsat mai prejos, întreţinând de multe ori amuzamentul publicului. Juraţii au fost aleşi dintre profesorii Universităţii “Valahia”, dar şi din rândul studenţilor, fiind format din Andreea Panagoreţ, Carmen Muşat, Dragoş Panagoreţ, Cristina Alexandru şi Bogdan Vlăsceanu, iar preşedintele juriului a fost chiar rectorul instituţiei.

Premiul cel mare a fost câştigat de perechea formată din Cristian Ionuţ Sain şi Claudia Doriana Stroe, aceştia fiind cei care au reuşit să impresioneze juriul prin prezenţă, creativitate, frumuseţe şi inteligenţă pe toată durata concursului. Notele lor au fost cele mai mari, iar bucuria lor a fost pe măsură. (C.P.)

One Comment

  1. Gogu Interlopu'

    A fost frumos, dar miss-ul s-a luat pe pile !!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.