Social

Bac 2021 – sesiunea de toamnă/ Un teleormănean eliminat pentru tentativă de fraudă la proba la Limba și literatura română

Un singur candidat teleormănean a fost eliminat pentru fraudă sau tentativă de fraudă la prima probă scrisă din cadrul examenului de bacalaureat, sesiunea august – septembrie 2021, respectiv proba la Limba și literatura română, care s-a susținut pe 16 august. Din cei 328 de candidați înscriși din județ la această probă, reprezentanții Inspectoratului Școlar Județean transmit că au participat doar 262 de candidați.

În ziua următoare, 17 august, s-a desfășurat proba scrisă la disciplina obligatorie a profilului, la care au participat 414 candidați din cei 535 înscriși în județul Teleorman. În acest caz, nu a fost eliminat niciun candidat, însă nu s-au prezentat 121 de candidați, potrivit informațiilor transmise de reprezentanții ISJ Teleorman.

Nici în cadrul celei de-a treia probe, respectiv proba la alegere a profilului și specializării, desfășurată pe 18 august, nu a fost eliminat niciun candidat pentru fraudă sau tentativă de fraudă. Totuși, din cei 416 candidați înscriși la această probă, sursa citată comunică un număr de 320 de participanți.

Astfel, probele pentru sesiunea august – septembrie 2021 ale bacalaureatului s-au încheiat, urmând ca, pe 31 august, până la ora 12:00, să fie afișate primele rezultate. În aceeași zi, candidații care nu sunt mulțumiți de rezultat pot depune contestații în intervalul orar 12:00 – 18:00. După soluționarea contestațiilor, reprezentanții ISJ Teleorman precizează că rezultatele finale vor fi comunicate vineri, 3 septembrie.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.