Politic

Averile consilierilor judeţeni PSD: Pensionari cu economii, tineri cu datorii

18 mandate de consilieri au revenit social – democraţilor din judeţ în urma scrutinului pentru alegerile locale de duminică, 5 iunie. Astfel, pentru următorii patru ani, în Consiliul Judeţean au fost validaţi şi au depus jurământul Adrian Gâdea, Niculae Zavera, Fulga Sandu Mircea, Ţucan Marian, Cioabă Petre, Simion Dumitru, Toţe Marioara, Vlad Eugen Ovidiu, Neicu Cristiana, Cristescu Ionel-Dănuţ, Panagoreţ Ioana, Petculescu Marian, Piper-Savu Florin, Crîngeneanu Gabriel, Bibina Marin, Chiran Florin-Valentin, Iliescu Nicolae Angelică şi Tatu Cristina. Cei 18 consilieri judeţeni ai PSD, precum şi ceilalţi candidaţi care n-au ocupat locuri eligibile au completat declaraţiile de avere, respectiv pe cele de interese, înainte de a lua startul campaniei electorale pentru locale.

Vlad Eugen n-are datorii, dar are, în schimb, economii de 90.000 de lei

 

Unul dintre social-democraţii cu vechime în Consiliul Judeţean, Vlad Eugen Ovidiu a trecut în declaraţia de avere completată la începutul lunii aprilie trei terenuri agricole în judeţul Teleorman, cu suprafeţe de 0,5 ha, 0,175 ha şi 1,25 ha, un teren agricol în judeţul Buzău, cu o suprafaţă de 1,07 ha, un apartament în Roşiorii de Vede, cu o suprafaţă de 68 m², precum şi un autoturism Toyota Yaris fabricat în anul 2006.

La capitolul economii, vicepreşedintele PSD Roşiorii de Vede are menţionate un cont curent de 16.000 de lei şi două depozite bancare, de 50.000 de lei, respectiv de 40.000 de lei.

În ceea ce priveşte veniturile realizate în anul 2015, Vlad Eugen Ovidiu a încasat 3.100 de lei arenda pentru terenurile agricole, pensia de 27.050 de lei, precum şi 10.000 de lei din indemnizaţia de consilier judeţean. De asemenea, mai este trecută în declaraţia de avere a social-democratului şi pensia soţiei în valoare de 14.000 de lei.

Simion Dumitru, vicepreşedintele PSD Turnu Măgurele şi unul dintre numele noi în Consiliul Judeţean, are trecute în declaraţia de avere completată pe 11 aprilie a.c.un teren agricol în judeţ, cu o suprafaţă de 2,5 ha, un apartament şi o casă de locuit în judeţ, de 62 m² şi 100 m², dar şi un autoturism Audi Q7, fabricat în anul 2008.

Nici la capitolul economii social-democratul nu stă rău, astfel că, potrivit declaraţiei de avere, Simion Dumitru are două depozite bancare de 37.100 de lei, respectiv de 33.488 de lei.

De asemenea, la secţiunea venituri, sunt trecute în declaraţia de avere indemnizaţia de consilier local încasată de Simion Dumitru în anul 2015, de la Consiliul Local Turnu Măgurele, pensia încasată de social-democrat, de 30.804 lei, pensia soţiei, de 10.512 lei, precum şi arenda de 1.350 lei.

Nu sunt trecute în declaraţia de avere a social-democratului terenuri intravilane, bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică cu valoare de peste 5.000 de euro. De asemenea, nu figurează în declaraţia de avere plasamente, investiţii sau împrumuturi acordate, dar nici datorii.

 

Şefa de la ADP are datorii de aproape 100.000 de lei

 

La al doilea mandat în Consiliul Judeţean, înainte de a lua startul campaniei electorale pentru localele de pe 5 iunie, Marioara Toţe a completat declaraţia de avere în care are trecute un teren intravilan în municipiul Alexandria, cu o suprafaţă de 440,6 m², cumpărat de soţul său în anul 2012, un apartament în municipiul reşedinţă de judeţ, cu o suprafaţă de 73,94 m², dar şi un autoturism Skoda Octavia fabricat în anul 2014.

La secţiunea datorii, Marioara Toţe a trecut două credite scadente în 2016, respectiv în anul 2012, cu valoare de 12.500 de lei, respectiv 85.000 de lei.

În ceea ce priveşte veniturile realizate în anul 2015, social-democrata a încasat 32.890 de lei din salariul de director al ADP Alexandria. De asemenea, mai figurează în declaraţia de avere completată la începutul lunii aprilie şi indemnizaţia de consilier judeţean, în valoare de 9.408 lei, precum şi 60.468 de lei, salariul încasat de soţul acesteia, inspector antifraudă în cadrul DRAF3 Alexandria.

Nici în declaraţia de avere a consilierei PSD nu sunt trecute bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică cu valoare de peste 5.000 de euro. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.