Politic

Averile consilierilor judeţeni PNL: Terenuri intravilane, case la munte şi excavatoare îşi fac loc în declaraţiile de avere ale liberalilor teleormăneni

DSCF113211 mandate de consilieri judeţeni au revenit liberalilor teleormăneni după scrutinul pentru alegerile locale de duminică, 5 iunie. Astfel, pentru următorii patru ani, PNL Teleorman va fi reprezentat în Consiliul Judeţean de Eugen Pîrvulescu, Marin Ţole, Alexandru Iliescu, Adrian Bădulescu, Mihai Ştefan, Maria Stoian, Cătălin-Marian Burcescu, Oana-Raluca Fedeleş, Petre Ion, Vrăjitoarea Emilian şi Teodor-Cătălin Vătafu. Toţi aceştia, precum şi cei care nu s-au situat pe locuri eligibile, şi-au completat declaraţiile de avere, respectiv pe cele de interese, înainte de startul campaniei electorale.

 

Eugen Pîrvulescu se laudă cu un excavator din ’80

 

Liderul PNL are trecute în declaraţia de avere patru terenuri intravilane în Alexandria şi Turnu Măgurele, cu suprafeţe cuprinse între 802 şi 7.273, 177 m², deţinute împreună cu soţia, o casă în muncipiul reşedinţă de judeţ, cu o suprafaţă de 220 m², şi un apartament în Bucureşti, cu o suprafaţă de 95,43 m². De asemenea, în declaraţia de avere a liderului liberal mai sunt trecute un autoturism SKODA, o autoutilitară Volskwagen, un excavator fabricat în anul 1980 şi un încărcător MEGA 400V.

La capitolul finanţe, Eugen Pîrvulescu a trecut în declaraţia de avere, pentru anul 2015, venitul anual încasat de la PEFIN& PRO Alexandria, unde deţine funcţia de administrator, respectiv 17.088 de lei, venitul soţiei, de 17.088 lei de lei, pentru funcţia de director la aceeaşi societate, PEFIN& PRO Alexandria, precum şi alocaţia fiicei sale, în valoare de 756 de lei.

Nu sunt trecute în declaraţia de avere bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică cu valoare de peste 5.000 de euro. De asemenea, nu figurează în declaraţia de avere nici conturi sau depozite bancare, plasamente, investiţii sau împrumuturi acordate sau datorii.

Marin Ţole, al doilea liberal validat în Consiliul Judeţean, are trecute în declaraţia de avere trei apartamente, unul în Alexandria şi două în Bucureşti, de 66,33 m², 57,38 m² şi 35,68 m² şi un autoturism VW Golf din 2005. De asemenea, mai figurează în declaraţia de avere a liberalului şi trei conturi curente, în valoare de 2.934,8 lei, acţiuni la S.C. COMIXT S.A. Roşiorii de Vede, de 200 de lei, un credit de 2.040 de lei.

La capitolul finanţe, liberalul Marin Ţole are trecut venitul încasat de la Universitatea Româno – Americană în anul 2015, respectiv 65.256 de lei, precum şi 11.657 de lei dintr-un proiect POSDRU şi 250 lei din drepturi de autor, dar şi pensia soţiei, de 12.264 de lei.

Nici în declaraţia de avere a profesorului universitar Marin Ţole nu sunt trecute bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică cu valoare de peste 5.000 de euro.

 

Alexandru Iliescu are casă la Slănic Prahova şi datorii de aproximativ 220.000 de lei

 

Liberal cu state vechi în Consiliul Judeţean, Alexandru Iliescu are trecute în delcaraţia de avere două terenuri intravilane în judeţ, la Roşiorii de Vede, şi un teren agricol moştenit, precum şi un teren intravilan la Slănic Prahova, cu o suprafaţă de 1.010 m². De asemenea, mai figurează în declaraţia de avere a liberalului trei case de locuit, dintre care una la Roşiorii de Vede, cu o suprafaţă de 151 m², şi o alta în judeţ, fără a fi specificată localitatea, precum şi o casă de locuit la Slănic Prahova, cu o suprafaţă de 60 m².

De asemenea, Alexandru Iliescu mai deţine, potrivit declaraţiei de avere, un autoturism VW BORA, fabricat în 2005, şi un autoturism Peugeot, fabricat în 2008.

În ceea ce priveşte datoriile, Alexandru Iliescu are trecute în declaraţia de avere două credite în lei, de 29.800 de lei şi de 123.790 de lei, scadente în 2018, respectiv în 2044, precum şi un credit în fracni eleveţieni, de 16.182 CHF scadent în anul 2017.

La capitolul venituri, consilierul PNL a trecut venitul încasat de la Spitalul Caritas Roşiorii de Vede în anul 2015, salariul de 37.910 lei, salariul de profesor la Colegiul Naţional Anastasescu, în valoare de 25.778 de lei, şi cel de la Liceul Tehnologic Virgil Madgearu, în valoare de 5.603 lei.

 

Adrian Bădulescu a încasat 250.000 de lei în anul 2015, din vânzarea unei case

 

Fostul deputat Alexandru Bădulescu are trecute în declaraţia de avere un apartamnent în Alexandria, cu o suprafaţa de 77 m² şi două apartamente în Bucureşti, unul de de 65 m² şi altul de 45 m², care se află, de altfel, în contract de dare în plată. De asemenea, consilierul PNL mai deţine au autoturism Citroen, fabricat în 2006.

Totodată, potrivit declaraţiei de avere, în anul 2015, Adrian Bădulescu a vândut o casă de locuit şi terenul aferent, pentru care a încasat 250.000 de lei şi are un depozit bancar deschis, în acelaşi an, în valoare de 210.000 de lei.

În ceea ce priveşte datoriile, liberalul Adrian Bădulescu are două credite cu o valoare totală de 75.000 de lei, în timp ce la capitolul venituri, consilierul PNL are trecute salariul încasat de la ANCOM, în valoare de 92.214 lei, cel de la SC AVIS SRL, în valoare de 8526 de lei, precum şi salariul soţiei de la CJP Teleorman, în valoare de 30.917 lei.

Nici în declaraţia sa de avere nu sunt trecute bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică cu valoare de peste 5.000 de euro. (Violeta Mocanu)

 

4 Comments

 1. Urmasii lui ALMAJANU

  Jilisexu, daca va uitati atent, are datorii de peste 60,000 euro, in crestere!!!!…Omul, in 2 ani este PENSIONAR, cu maximum 2,000 Ron lunar, coana mare, prefesoara maximum 4,000 Ron, din ce rahat traiesc, cresc boracul si platesc si rata?????Raspuns-S P H AG A!!!!!!!!!!!

 2. un cetatean

  Alooo, domnii de la ziarul Teleormanul, dar de PSD si ai lui consilieri ati uitat? Ei nu au declaratii de avere? Parca va dati mare ziar, nu de alta dar astia dupa ce ca sunt mai putini sa fie si …. , dar deh asa va place voua, un ziar tipic comunist cu oameni care scriu doar la comanda!

  • Daca unii dintre cetatenii-cititori ar sti sa citeasca, ar vedea ca declaratiile de avere ale conducerii CJT au fost primele prezentate (de-acum cateva zile). Dar, sub anonimat, oricine se crede croitorasul cel viteaz…

 3. cocosila de pe Dracsanel

  mosulica LIBIDINOS cu nepoata de 10 ani si copil sugaci de cateva saptamani pre numele sau Alisandru Iliescu – din gasca PNL- a uitat de terenul si vila de langa fosta baie comunala Rosiori luat moca ca consilier comunal si de banii cheltuiti cu pipitele pe la hoteluri si plimbari (vezi pozele din Gretzia).In loc sa vina la servici si sa lucreze pentru leafa astronomica pe care o primeste nefacind nimic pierde vremea pe la Lixandria. Bre mos TAGARTZA , lasa-ne! du-te si te vopseste la par ca toparlanii.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.