Politic

Averile consilierilor judeţeni: PMP a trimis în Consiliul Judeţean doi administratori de societăţi comerciale

În urma scrutinului de duminică, 5 iunie, Partidul Mişcarea Populară a trimis în Consiliul Judeţean, pentru următorii patru ani, doi consilieri, astfel că preşedintele organizaţiei judeţene, Adrian Florescu, dar şi Teodor Ogrăzeanu, vor dezbate şi vota proiectele de hotărâre propuse în forul legislativ de la nivel de judeţ.

Ca şi ceilalţi 31 de consilieri judeţeni, încă dinaintea scrutinului pentru locale, şi cei doi reprezentanţi ai PMP şi-au completat atât declaraţiile de avere, cât şi pe cele de interese.

Astfel, în ceea ce-l priveşte pe Teodor Ogrăzeanu, consilierul PMP are trecute în declaraţia de avere un apartament în Alexandria, cu o suprafaţă de 69 m², cumpărat în anul 1991, şi un credit ipotecar în valoare de 45.000 de euro, contractat în anul 2007 şi scadent în anul 2027, în timp ce, la capitolul venituri, în declaraţia de avere a consilierului PMP figurează pensia încasată în anul 2015, de 12.800 de lei, şi pensia soţiei pe anul 2015, de 10.700 de lei.

Consilierul PMP n-a trecut în declaraţia de avere terenuri intravilane ori agricole, autoturisme, bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică cu valoare de peste 5.000 de euro, conturi sau depozite bancare, plasamente, investiţii sau împrumuturi acordate, însă, potrivit declaraţiei de interese, Teodor Ogrăzeanu este administrator la două societăţi comerciale.

Preşedintele PMP Teleorman, Adrian Florescu, are trecute în declaraţia de avere completată la sfârşitul lunii aprilie un apartament în Alexandria, cu o suprafaţă de 74,42 m², cumpărat în anul 2001, un autoturism VW fabricat în anul 2005 şi un credit în valoare de 52.711, 71 lei, contractat în anul 2015 şi scadent în anul 2020.

În ceea ce priveşte capitolul venituri, consilierul PMP a încasat, în anul 2015, 12.972 de lei de la o societate comercială, în timp ce soţia sa a încasat, în acelaşi an, 66.926 de lei, salariul de la Tribunalul Teleorman, şi 2.276 de lei de la APIA Teleorman, pentru raporturi de serviciu.

Preşedintele PMP Teleorman n-a trecut în declaraţia de avere terenuri intravilane ori agricole, case de vacanţă, bunuri sub formă de metale preţioase, bijuterii, obiecte de artă şi de cult, colecţii de artă şi numismatică cu valoare de peste 5.000 de euro, conturi sau depozite bancare, plasamente, investiţii sau împrumuturi acordate, însă, potrivit declaraţiei de interese, Adrian Florescu este asociatul unic şi administratorul unei societăţi comerciale şi, totodată, vicepreşedintele Consiliului Director al Asociaţiei ACOM pentru Consiliere şi Orientare în Muncă, comuna Călineşti. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.