Eveniment

Avarie la rețeaua de gaze de pe strada București din Alexandria, din cauza săpăturilor / Alimentarea cu gaze a fost sistată temporar

Ca urmare a unei avarii produse asupra sistemului de distribuție a gazelor naturale de către reprezentanții unei companii terțe ce efectuau o lucrare de săpătură mecanizată pe strada București din localitatea Alexandria, județul Teleorman, Distrigaz Sud Rețele anunță că a fost nevoită să sisteze alimentarea cu gaze naturale în zona respectivă ieri, 24 august 2023, începând cu ora 16:00.

De această întrerupere au fost afectați un număr de 383 de clienți casnici și non-casnici situați pe străzile București, Libertății și 1 Mai din localitatea Alexandria, județul Teleorman.

Echipele Distrigaz Sud Rețele au fost la fața locului pentru a asigura remedierea defecțiunii, iar reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați s-a făcut în cursul aceleiași zile, până în orele 20.30, au anunțat reprezentanții companiei.

“După reluarea realimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienții simt miros de gaze, sunt rugați să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

Ne cerem scuze pentru inconveniențele create clienților noștri și le mulțumim pentru înțelegere“, a mai transmis sursa citată.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.