Eveniment

Avansări în grad, la ISU Teleorman

Inspectoratul pentru Situații de Urgență „A.D. Ghica” al județului Teleorman a organizat joi, 1 august, un ceremonial militar pentru avansarea în gradul următor, la termen, a 11 ofițeri și 86 de subofițeri, în semn de apreciere a personalului pentru profesionalismul, personalitatea, spiritul de organizare, inițiativa și rezultatele deosebite în activitate, informează ISU Teleorman.

Astfel, la Inspectorat au fost avansați în grad șapte ofițeri și un subofițer, la Detașamentul de Pompieri Alexandria 16 subofițeri; la Detașamentul de Pompieri Turnu Măgurele 20 de subofițeri; la Detașamentul de Pompieri Roșiorii de Vede: 2 ofițeri și 16 subofițeri; la Detașamentul de Pompieri Zimnicea un ofițer și 19 subofițeri și la Detașamentul de Pompieri Videle un ofițer și 14 subofițeri.

Totodată, inspectorul șef al ISU Teleorman, colonel Marius Stancu, l-a prezentat și pe tânărul ofițer slt. Litră Valentin Ionuț, absolvent al Academiei Forțelor Terestre „Nicolae Bălcescu” din Sibiu, care, începând cu data de 1 august își va desfășura activitatea în cadrul Biroului Financiar al ISU Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.