Eveniment

Autoutilitară, răsturnată în șanț în mijlocul comunei Nanov, „abandonată” ore bune

O autoutilitară plină  cu nisip este răsturnată de câteva ore pe marginea carosabilului la jumătatea comunei Nanov, fără urmă de șofer. Potrivit spuselor celor trei angajați ai firmei la care lucrează șoferul, aflați la fața locului, nimeni nu știe unde este șoferul autoturismului. Întrebați care este rolul lor, aceștia răspund că au venit “să ridice mașina”, deși niciunul dintre ei nu face nicio mișcare.
Conform surselor citate, nicio persoană nu a fost rănită, iar șoferul este “în drum spre sediul poliției, pe jos”. Cu toate acestea, sediul poliției din Nanov este închis, iar șeful de post are telefonul închis. Așadar, după câteva ore de la incident, nimeni nu poate oferi nicio informație concretă despre ce s-a întâmplat.
La scurt timp, administratorul Primăriei din Nanov “presupune” că autoritățile ar fi pe teren, neavând cum să afle de incident, deși acesta s-a petrecut în mijlocul comunei. De asemenea, sursa citată și un alt reprezentant al primăriei spun că autoturismul ar fi de mai bine de 3 ore în acel loc, iar șoferul a fost beat și se pare că ar fi ajuns la spital.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.