Eveniment

Autoturism în flăcări, pe o stradă din orașul Videle

În cursul zilei de luni, la ora 20.23, pe numărul unic pentru apeluri de urgență 112 s-a solicitat intervenția pompierilor militar pentru stingerea unui incendiu izbucnit pe strada Republicii, din orașul Videle, la un autoturism aflat în apropierea unui bloc de locuințe.

Sosiți la fața locului cu o autospecială de lucru cu apă și spumă și o ambulnață SMURD, pompierii au constatat faptul că era vorba de un autoturism abandonat la care un cetățean lucra pentru dezasamblare, procedând la tăierea metalului cu ajutorul unui flex. La contactul scânteilor cu restul benzinei din rezervor, autoturismul a luat foc, existând pericolul propagării acestuia la bunurile din apropiere și chiar în interiorul apartamentelor.

Flăcările au distrus trei geamuri din termopan și o jaluzea orizontală de la un apartament situat la parterul blocului, valoarea pagubelor fiind estimată la suma de 1000 de lei. Valoarea bunurilor salvate a fost apreciată la suma de 100000 de lei. Incendiul a fost stins în limitele găsite după aproximativ 20 de minute, fără a fi înregistrate victime omenești.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.