Eveniment

Autoturism în flăcări pe DN 65 E

masina-in-flacariGeorgeta G., în data de 07.07.2015, ora 22.46, în timp ce se deplasa cu autoturismul personal Dacia Supernova, pe Drumul Naţional 65 E, pe raza localităţii Troianul, a observat că din bordul acesteia iese fum, motiv pentru care, după ce a oprit maşina pe drepta, a sunat la numărul unic de urgenţă 112, solicitând intervenţia pompierilor militari din cadrul Detaşamentului Roşiorii de Vede.

Sosiţi la locul intervenţiei cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, pompierii militari roşioreni au constatat faptul că flăcările cuprinseseră autoturismul aproape în totalitate (cca. 90%). Incendiul a fost stins în mai puţin de 20 de minute, fiind salvată partea din spate a maşinii, apreciată la suma de 500 de lei. Valoarea pagubelor materiale a fost estimată la peste 4000 de lei.

Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieşit că evenimentul s-a produs din vina unui scurtcircuit la instalaţia electrică din bord. Din fericire, la această intervenţie nu s-au înregistrat victime.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.