Eveniment

Autoturism în flăcări la Bujoreni. Una din maşinile de pompieri care se grăbea să intervină, implicată într-un accident în Alexandria

bujoreni 2BujoreniMarţi după-amiază , în localitatea Bujoreni a avut loc un accident de circulaţie, destul de grav, dar şi spectaculos, în acelaşi timp. Un autoturism, al cărui şofer l-a scăpat de sub control, se pare că din cauza vitezei, a derapat şi a intrat într-un şanţ, moment în care maşina s-a transformat într-o pală de flăcări. Circulaţia rutieră a fost întreruptă şi la faţa locului au fost chemaţi pompierii.

Mai dramatic a fost însă faptul că una dintre maşinile de pompieri care se grăbea să ajungă la faţa locului a fost implicată într-un accident rutier în Alexandria, în urma unei coliziuni cu un alt autoturism.

Mai exact, o şoferiţă în vârstă de 20 de ani în timp ce conducea o autoutilitară pe strada Cuza Vodă, la intersecţia semaforizată cu strada Bucureşti din municipiul Alexandria a pătruns în intersecţie pe culoarea «verde», fără a se asigura corespunzător şi fără a acorda prioritate de trecere unui autovehicul, aparţinând I.S.U. A.D. Ghica Teleorman care se afla în misiune şi circula pe strada Bucureşti, având în funcţiune semnalele luminoase şi acustice şi care a pătruns în intersecţie la culoarea «roşu» a semaforului electric, intrând în coliziune cu acesta.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală uşoară a şoferiţei autoturismului care a provocat accidentul, precum şi a altor două pasagere ale acestuia, în vârstă de 46 ani, respectiv 11 ani, ambele din municipiul Alexandria.

Victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, nefiind necesară internarea.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative. În cauză a fost întocmit dosar penal.

.alexandria

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.