Economie

Autorizațiile de mediu care au expirat pe perioada stării de alertă, valabile până pe 7 iunie / Ce trebuie să facă operatorii economici

Agenţia pentru Protecţia Mediului Teleorman informează operatorii economici că autorizaţiile/autorizaţiile integrate de mediu care au expirat pe perioada stării de alertă au fost valabile încă 90 de zile de la încetarea acesteia, respectiv până la data de 7 iunie 2022.

În acest sens, începând cu data de 08 iunie 2022, operatorii economici care dețin autorizație/autorizație integrată de mediu au obligativitatea de a solicita vizarea actului de reglementare cu maxim 90 de zile și minimum 60 de zile înainte de ziua și luna corespunzătoare zilei și lunii în care a fost emis. În cazul în care, autorizația pe care acesta o deține a fost revizuită, termenul de 60 de zile se va calcula în funcție de ziua și luna în care a fost emisă autorizația inițială.

Pentru solicitarea de aplicare a vizei anuale se percepe un tarif în cuantum de 100 lei pentru autorizația de mediu și 300 lei pentru autorizația integrată de mediu. Tariful se achită în avans la sediul autorității de mediu sau prin ordin de plată.

Solicitarea vizei anuale se poate face la ghişeul din cadrul instituţiei dar se poate transmite și prin mijloace electronice (scanat pe email office@apmtr.anpm.ro), pe adresa poștală (mun. Alexandria, str. Dunării, nr. 1, jud. Teleorman) sau prin fax 0247316228.

Documentele necesare solicitării vizei anuale sunt postate pe site-ul oficial al APM Teleorman: http://apmtr.anpm.ro/reglementări.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.