Eveniment

Autoritățile recoltează, deja, probe de la contacții bătrânei infectate cu COVID-19/Femeia, transferată la Matei Balș

Bătrâna din Alexandria, pentru care a fost confirmată, astăzi, infectarea cu COVID-19, a fost transferată la Spitalul Matei Balș din București, iar autoritățile au demarat ancheta epidemiologică pentru a stabili numărul persoanelor cu care aceasta a intrat în contact, de la revenirea în țară și până vineri, când echipajul ISU a preluat-o de la domiciliu. Mai mult, prefectul județului transmite că sunt în desfășurare procedurile de recoltare a probelor de la contacții femeii.

Femeia este cea mai vârstnică dintre persoanele infectate cu COVID-19, iar potrivit celui mai recent buletin de presă al Grupului de Comunicare Strategică, starea de sănătate a acesteia este una bună.

„Starea de sănătate generală a pacienților este bună, cu excepția bărbatului internat la spitalul Victor Babeș, care a prezentat complicații, dar a cărui stare este ameliorat”, se arată în buletinul de presă.

La nivel național, până duminică seară, au fost confirmate 139 de cazuri de persoane infectate cu virusul COVID – 19 (coronavirus), dintre care nouă sunt declarați vindecați și au fost externați. În Teleorman, cu câteva ore în urmă a fost confirmat primul caz de infecție cu noul coronavirus, iar potrivit celei mai recente informari a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, 14 persoane sunt în carantină, în timp ce alte 129 sunt izolate la domiciliu.

 

2 Comments

  1. Huoooooo babaciunea sa stam noi în casa pentru drăcia asta de hoasca de la Antipa

  2. A draci de baba nefututa s.a dus în Spania după magica de marocani, tote spun ca se duc la copii la nepoți. Vrăjeală în Spania nici musca romana nu scapă nf mint ale dracu babe de n. Ai vazut

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.