Politic

Autorităţile locale se pregătesc de sărbători

Marti, 23 decembrie, a avut loc o videoconferinţă ţinută de vicepremierul Gabriel Oprea, la care au participat prefectul judeţului Teleorman, Carmen Daniela Dan, şi reprezentanţii instituţiilor din cadrul Ministerului Afacerilor Interne.

Subiectele abordate au fost specifice sezonului rece, respectiv asigurarea unui climat de siguranţă în perioada imediat următoare, planul general de măsuri pentru sărbătorile de iarnă, comercializarea ilegală a articolelor pirotehnice, dar şi tăierea ilegală de brazi.

De asemenea, vicepremierul Gabriel Oprea a ţinut să clarifice discuţiile apărute în spaţiul public referitor la bugetul alocat ministerului Afacerilor Interne pentru anul 2015. Acesta a precizat că bugetul alocat ministerului pe care îl conduce asigură resursele financiare necesare pentru desfăşurarea activităţii şi că diferenţa faţă de cel pe anul 2014 reprezintă cheltuielie suportate în cele două tururi de scrutin pentru alegerile prezidenţiale.

De asemenea, liderul UNPR a specificat că, începând cu luna ianuarie a anului următor, angajaţii ministerului Afacerilor Interne vor primi compensaţia pentru chirie, indemnizaţia de mutare, ajutorul de deces, dar şi alte bonusuri pierdute în anul 2010.

La finalul videoconferinţei, prefectul judeţului Teleorman, Carmen Daniela Dan, le-a mulţumit reprezentanţilor instituţiilor din cadrul MAI pentru ajutorul acordat în anul 2014. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.