Eveniment

Autoritățile județene amenajează spații speciale de cazare pentru persoanele care se întorc din China și Italia

Autoritățile județene s-au întrunit în ședință extraordinară a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență luni, 24 februarie, pentru identificarea și stabilirea spațiilor de cazare necesare asigurării condițiilor de carantină pentru persoanele care se întorc din Republica Populară Chineză și Italia, din zonele afectate de coronavirus, care se încadrează în definiția de ”caz suspect”.

La nivelul județului Teleorman au fost stabilite două locații care ar putea fi utilizate în acest scop, respectiv Corpul C al Spitalului de Pneumoftiziologie Roșiorii de Vede și tabăra Dunărica de la Zimnicea.

Citește și: http://ziarulteleormanul.ro/trei-romani-care-au-calatorit-in-italia-monitorizati-de-dsp-teleorman/

Totodată, autoritățile transmit că personalul medical specializat din cadrul Direcției de Sănătate Publică va aplica metodologia de supraveghere a cazurilor suspecte de coronavirus la punctele de frontieră, în punctele de carantină, dacă va fi cazul, precum și la nivelul unităților sanitare din județ.

Cetățenii care s-au întors din țările menționate și prezintă simptomatologie respiratorie și febră mare, trebuie să se adreseze personalului Direcției de Sănătate Publică Teleorman, la nr. de telefon 0247311354.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.