Social

Autorecenzare / În mediul rural au fost completate de două ori mai multe chestionare față de urban

După aproape o lună de la debutul etapei de autorecenzare şi autorecenzare asistată pentru Recensământul populaţiei şi al locuinţelor, mai exact în intervalul 14 martie – 12 aprilie 2022, la nivelul județului Teleorman au fost completate 80293 chestionare. De precizat că numărul de chestionare completate nu este egal cu numărul chestionarelor validate şi nici cu numărul de persoane recenzate.

Dintre acest total, 22753 chestionare au fost completate în mediul urban şi 57540 în mediul rural.

De asemenea, potrivit Direcției Județene de Statistică Teleorman, din numărul total de chestionare completate, 67212 chestionare au fost completate prin autorecenzare asistată de către recenzori, iar 13081 chestionare au fost completate prin autorecenzare  directă, fără sprijin din partea recenzorilor.

Informaţii detaliate privind desfăşurarea RPL 2021, pot fi consultate pe www.recensamantromania.ro (site unde poate fi accesată PLATFORMA DE AUTORECENZARE). Tot aici a fost inclusă şi o secţiune de întrebări frecvente https://www.recensamant romania.ro/intrebari-frecvente/, grupate pe 11 categorii care explică termenii importanţi folosiţi în chestionarul de recensământ.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.