Social

Autorecenzare – 25.662 chestionare completate în Teleorman

La finalul zilei de vineri, 25 martie, la nivelul județului Teleorman au fost completate 25.662 de chestionare online, în cadrul celei de-a doua etape a Recensământului Populației și Locuințelor, etapă ce presupune autorecenzarea individuală și/sau autorecenzarea asistată și care se încheie pe 15 mai 2022, informează reprezentanții Direcției Județene de Statistică Teleorman.

Ponderea raportată la populația țintă estimată (314.467, la data de 1 decembrie 2021) este de 8,16%, ceea ce plasează județul Teleorman pe locul 4, la nivel național. Pe primul loc se află județul Botoșani, cu un procent de 10,797, urmat de județul Brașov, cu 9,690% și Ilfov, cu 8,777%.

Numărul chestionarelor online completate nu este însă același cu numărul chestionarelor validate și nici cu cel al persoanelor recenzate.

După finalizarea etapei de autorecenzare, urmează cea de colectare a datelor de către recenzori, prin interviu faţă în faţă, cu ajutorul tabletelor, pentru cei care, din diferite motive, nu au reuşit să se recenzeze online. Această etapă se încheie pe 17 iulie 2022

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.