Eveniment

Autocisternă GPL, răsturnată în comuna Talpa

Monica DUMITRESCU

Un accident produs în după-amiaza zilei de luni, 6 martie 2017, pe DJ 506, pe raza localităţii Talpa Poştei, a pus pe jar autorităţile din Teleorman. În jurul orei 16.54, pe numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112 o persoană a anunţat că drumul este blocat de o autocisternă GPL, care s-a răsturnat, solicitând intervenţia autorităţilor. Pompierii militari din cadrul Detaşamentului Videle s-au deplasat rapid la locul evenimentului cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD.

Din fericire, şoferul acesteia reuşise să iasă din cabina autovehiculului, fără a prezenta vătămări corporale care să necesite intervenţia paramedicilor SMURD.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, mr. Gelu Dragomir, pompierii militari au verificat şi au constatat că autocisterna GPL nu prezenta scurgeri de gaze sau carburant, au izolat zona şi au asigurat măsuri de prevenire a incendiilor până la sosirea unei macarale de la firma transportatoare. Pentru a verifica dacă în zonă sunt emisii de gaze, au venit în sprijin şi membrii echipei CBRN de la Detaşamentul de Pompieri Alexandria care, cu aparatura specifică din dotarea autospecialei, au efectuat măsurători, rezultatele fiind negative (valori normale).

Până la deschiderea acestui sector de drum, în jurul orei 20.50, traficul rutier a fost dirijat pe rute ocolitoare de către echipajele de poliţie sosite la faţa locului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.