Eveniment

Autobasculantă, răsturnată la Viișoara. DN 51 A este blocat

În această dimineață, la ora 08.54, pompierii militari au fost solicitați să intervină la un accident rutier produs pe DN 51, pe raza localității Viișoara. La fața locului au ajuns rapid două echipaje de pompieri din cadrul Detașamentului Zimnicea, cu o ambulață SMURD și o autospecială de lucru cu apă și spumă pentru asigurarea măsurilor de prevenire și stingere a incendiilor.

În urma accidentului, unde o autobasculantă încărcată cu balastru s-a răsturnat, a rezultat o victimă, șoferul, în vârstă de 44 de ani, care acuza dureri la unul dintre membrele inferioare și la nivelul capului. Bărbatul rănit, conștient și cooperant, a fost preluat de echipajul SMURD care i-a acordat primul ajutor și l-a transportat la Spitalul Orășenesc Zimnicea pentru investigații medicale amănunțite.

În acest moment, DN 51 A este blocat, cu ruta ocolitoare stabilită de poliție pe DN 51, Alexandria – Smârdioasa – Zimnicea, până ce operatorul economic căruia îi aparține autobasculanta va trimite o macara pentru a o repune pe roți, demersurile fiind deja realizate în acest sens.

Până la remedierea problemelor, la fața locului a rămas un echipaj de pompieri, cu o autospecială de stingere pentru asigurarea măsurilor P.S.I. Cazul a fost preluat de poliție pentru cercetări.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.