Politic

Augustin Ioan – secretar de stat la Ministerul Tineretului şi Sportului?

Odată cu instalarea Guvernului Ponta 2, ministru al Tineretului şi Sportului a fost numit fostul deputat de Teleorman Nicolae Bănicioiu. Întâmplător, sau nu, mai nou se vorbeşte despre o nouă numire spectaculoasă din Teleorman, chiar la ministerul respectiv; este vorba, pare-se, de liderul tineretului PSD Teleorman, Augustin Ioan, care ar urma să ajungă la MTS pe o funcţie de secretar de stat. Această numire ar fi cât se poate de benefică pentru sportul teleormănean, în general, deoarece s-ar putea atrage mai multe resurse financiare, în special pentru infrastructură, la nivel local.

În altă ordine de idei, se aude că viitorul director al Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport, structură care va trece şi ea către Ministerul Tineretului şi Sportului, ar urma să fie Elena Vlad. Aceasta, membru al PNL, ar urma să îi ia locului actualului director Constantin Berechet, unul din şefii de deconcentrate cu cea mai lungă prezenţă la conducerea DJST Teleorman. (B. Pană)

One Comment

  1. Felicitari Gusti! Meriti din plin! Sunt sigur ca vom auzi numai vorbe frumoase despre tine. Ca si pana acum, de fapt!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.