Eveniment

Audiențe suspendate la Casa de Pensii Teleorman, până pe 16 aprilie

Instituțiile publice din județ încep să ia măsuri de prevenire și limitare a răspândirii coronaviruslui. În acest sens, Casa Județeană de Pensii Publice Teleorman anunță că programul de relații cu publicul se va desfășura după orarul stabilit în zilele de luni, miercuri și vineri, pentru depunerea dosarelor noi de pensii, încheierea contractelor de asigurare socială și plata ajutorului de deces, însă audiențele susținute de conducerea instituției vor fi suspendate în perioada 11 martie 2020 – 16 aprilie. De asemenea, pentru a evita aglomerarea din spațiile comune a Casei Județene de Pensii Teleorman și a Cabinetelor de Expertiză Medicală (Alexandria și Roșiorii de Vede), reprezentanții instituției recomandă transmiterea de solicitări (cereri privind recalcularea pensiilor și a documentelor doveditoare) prin poștă.

Totodată, este recomandat ca solicitarea de informații să se efectueze prin scrisori cu confirmare de primire, telefonic sau prin e-mail la adresa: secretariat.teleorman@cnpp.ro .

În același timp, reprezentanții instituției sugerează cetățenilor să evite prezentarea personală pentru eliberarea adeverințelor de stagii de cotizare, precum și solicitări de alte documente de la Casa Județeană de Pensii Teleorman.

Mai mult, este recomandat ca pentru informații referitoare la stabilirea și plata drepturilor de pensie, recalculări pensii, stagii de cotizare și plata ajutorului de deces, persoanele interesate să se adreseze în scris sau la telefonul 0247/310517.

Pe de altă parte, se va respecta programul de eliberare a biletelor de tratament stabilit prin telefon cu lucrătorii din cadrul compartimentului sau prin înștiințările primite prin poștă.

Persoanele care prezintă simptome specifice bolilor respiratorii și care sunt programate pentru revizuirea medicală vor anunța prin aparținători cabinetele de expertiză medicală pentru amânarea revizuirii medicale, mai transmit reprezentanții Casei de Pensii Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.