Sport

Au trecut la sancţiuni – FCM Alexandria “a băgat în şedinţă” jucătorii!

fcmÎnfrângerea din jocul de la Buzescu, din etapa a 4-a a campionatului Ligii a 4-a, n-a rămas fără urmări pentru jucătorii de la FCM Alexandria. Nemulţumirea legată de rezultatul final (1-0 pentru Rapid Buzescu), dar şi evoluţia modestă a echipei, au dus la câteva sancţiuni dictate de conducerea clubului. Marţi dimineaţa, înaintea antrenamentului, jucătorii de la FCM au fost băgaţi în şedinţă,

“Li s-a transmis jucătorilor că nu îşi vor primi salariile dacă nu vor câştiga următoarele patru jocuri, inclusiv cel cu Turnu Măgurele, iar acest lucru are susţinere în regulamentul de ordine interioară. Nu putem tolera modul în care s-a prezentat echipa, de fapt o parte din jucători, la meciul de la Buzescu, dar sancţiunile vor primi toţi jucătorii. Am discutat şi cu antrenorii, ei sunt cei care răspund pentru rezultatele echipei, iar poziţia noastră este cât se poate de clară, nu vom accepta paşi greşiţi”, a spus unul din conducătorii clubului FCM Alexandria, Bogdan Ciobanu. Acesta este tot mai implicat în activitatea echipei FCM, este prezent zilnic la antrenamente, discută cu antrenorul Gabriel Lungu şi pare hotărât să nu tolereze nici un fel de paşi greşiţi din partea jucătorilor.

În privinţa obiectivelor propuse pentru următoarele etape, este clar că FCM Alexandria vizează victorii în toate jocurile rămase din acest sezon, însă primul “pachet” de jocuri cuprinde următoarele patru runde: etapa a 5-a Metalul Peretu (a), etapa a 6-a Spicpo Poroschia (d), etapa a 7-a Voinţa Saelele (d), etapa a 8-a Sporting Turnu Măgurele (a).

  1. Pană

3 Comments

  1. Eu accept pariul, sunt sigur ca FCM va face minim 10 p in cele patru etape. Astept si alti cititori sa se bage la acest pariu, inclusiv comentariile voastre vizavi de FCM, de evolutie, de rezultatele ei si ale celorlalte echipe din Liga 4. Cat priveste celalalt coment, nu s-a spus daca si antrenorii vor fi penalizati/nu-si vor primi salaariile, altfel am fi precizat in articol acest lucru

  2. S-a decis ca jucatorii sa nu-si primeasca salariile daca nu castiga urmatoarele patru jocuri. S-a spus ca antrenorii sunt cei care raspund pentru rezultatele echipei. Dar nu s-a spus daca nici antrenorii nu-si primesc salariile!?!

  3. Maxim 4 puncte vor lua in aceste etape la care se face referire! Cine are curaj a faca pariu cu mine Il provoc si pe ziaristul care semneaza acest articol.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.