Sport

Au început să se mişte lucrurile – “Probabil din septembrie vom începe construcţia sediului” – Stan Prodan

casa fotbaluluiUnul din obiectivele majore pe care AJF Teleorman le-a stabilit în ultimii ani este cel al construirii unui sediu propriu, un fel “Casa fotbalului teleormănean”. Numai că, de mai mult timp, proiectul s-a blocat între documente, deoarece situaţia juridică a terenului respectiv, unde se va construi sediul, încă nu se ştia de cine aparţine (este vorba de terenul din faţa Sălii Polivalente, alături de terenul sintetic). Urmare a mai multor discuţii legate de terenul respectiv, inclusiv la nivel de Ministerul Tineretului şi Sportului, mai ales că există acordul de principiu din partea Consiliului local Alexandria, pentru trecerea terenului respectiv către AJF Teleorman, recent au apărut primele semne concrete că sediul se va construi. Subsecretarul de stat în MTS, Augustin Ioan, s-a ocupat personal de cazul respectiv, iar speranţele că în curând problema terenului se va rezolva sunt tot mai mari.

“Am vorbit cu domnul Augustin Ioan, subsecretar de stat în MTS, care s-a ocupat personal de situaţia respectivă, şi mi-a dat asigurări că, în curând va apărea hotărârea de Guvern prin care se va trece terenul respectiv către administraţia locală. Cel mai probabil, în luna iunie va apărea actul respectiv, emis de Guvern, iar ulterior cred că lucrurile se vor mişca destul de repede, atâta timp cât la nivelul Alexandriei există deja acordul de principiu al Consiliului local. La modul în care se prezintă situaţia, cred că în vară se va trece terenul respectiv către AJF, iar prin luna septembrie ar trebui să demarăm lucrările de construcţie a sediului”, a declarat preşedintele AJF Teleorman, Stan Prodan. Acesta a mai spus faptul că noul sediu al AJF Teleorman va avea toate dotările necesare desfăşurării în condiţii optime a activităţii, dar n-a putut preciza termenul de finalizare a acestei lucrări.

Bogdan Pană

 

5 Comments

  1. Gicule te rog frumos sa nu mai vorbesti asa despre d-l Prodon! Chiar nu observi ca este o capacitate in materie de fotbal si mai ales in promovarea echipelor si a marilor talente fotbalistice asa cum a fost el?

  2. Cine draku s-a pus la mintea incultului asta de Prodan un venetic al acestui oras? „AJF Teleorman va avea toate dotarile necesare desfasurarii in conditii optime a activitatii”!!? Ce activitati ba frate, ce rezultate are fotbalul Teleormanean de cand este paratul asta la conducerea AJF-ului? Daca este in stare (lucru de care ma indoiesc)sa spuna el cate echipe avea judetul in esaloanele superioare cand a venit el la conducerea AJF-ului? Asa ca dragi consilieri locali numai ridicati mana la comanda si analizati bine cand luati niste hotarari!Cred in maturitatea guvernului si nu a tanarului care ne reprezinta acolo sa nu emita o hotarare pana nu sunt convinsi daca se merita.

  3. Stan Prodan, matusalemicul sef peste ceva ce nu exista:fotbal teleormanean. Alt mancator de bani publici, semidoct si megaloman.

  4. Footbalul judetean e un MARE DEZASTRU!!!!Numai lichele, hotzi si vagabonzi!!!!

  5. Fotbal avem,sediu ne mai lipseste.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.