Politic

Au început mizeriile de campanie / Bannerul candidatului la Primăria Alexandria, Haralambie Epure, a fost vandalizat

Ca de fiecare dată, campaniile electorale scot la suprafață practici și metode care nu pot fi caracterizate altfel decât mizerabile.
De regulă, cei care recurg la astfel de “strategii electorale” o fac din disperare sau, pur și simplu, pentru că atât pot ei.
Cu o astfel de situație s-a confruntat candidatul liberal la Primăria Alexandria, Haralambie Epure, care, în această dimineață, a fost anunțat că unul dintre bannerele sale a fost tăiat. “Ingeniozitatea” autorilor a constat în faptul că au decupat, efectiv, fotografia acestuia de pe banner, imaginându-și, probabil, respectivii că, în acest mod, îi reduc șansele de a fi cunoscut de alexăndreni. Noi am spune că e o eroare de gândire, pentru că nu vor reuși decât să întărâte curiozitatea oamenilor, care vor fi și mai atenți la bannerul respectiv. Și, mai ales, în mod sigur nu vor aprecia astfel de metode și vor blama gestul, punându-l pe socoteala principalului contracandidat.
Haralambie Epure a declarat că a depus plângere la poliție și, în urma acestui demers, polițiștii s-au deplasat la fața locului, urmând să întreprindă demersurile necesare identificării autorului/autorilor.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.