Eveniment

Au început înscrierile pentru “Cupa municipiului Alexandria la înot”

inotPrimăria Alexandria organizează în data de 27 aprilie la Ştrandul Vedea un concurs la înot la care pot participa băieţi şi fete cu vârste cuprinse între 7 şi 18 ani care au domiciliul stabil în municipiul reşedinţă de judeţ. Înscrierile se fac la recepţia Ştrandului Vedea până pe data de 25 aprilie. Copiii şi tinerii trebuie să prezinte obligatoriu la înscriere viză de la medicul de familie – apt pentru înot.

Concursul se va desfăşura pe serii de înotători, pe categorii de vârstă: 7 – 8 ani (fete şi băieţi) – 22m (1/2 culoar); 9 – 10 ani (fete şi băieţi) – 22m (1/2 culoar); 11 – 12 ani (fete şi băieţi) – 44m (1 lungime de culoar); 13 – 14 ani (fete şi băieţi) – 44m (1 lungime de culoar); 15 – 16 ani (fete şi băieţi) – 44m (1 lungime de culoar); 17 – 18 ani (fete şi băieţi) – 44m (1 lungime de culoar). Startul se face din apă, iar sosirea se face prin atingerea bazinului cu mâna. Stilul de înot rămâne la alegerea fiecărui concurent.

Organizatorii mai precizează că echipamentul impus pentru concurs este: slip sau şort pentru băieţi şi costum de baie pentru fete. Toţi concurenţii trebuie să aibă la ei şi papuci, prosop sau halat. Şi accesul spectatorilor în incinta bazinului este permis doar dacă aceştia au papuci. (M.D.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.