Eveniment

Au început înscrierile pentru concursul de fotografie la Alexandria

MINOLTA DIGITAL CAMERAPrimăria Alexandria organizează cu ocazia Zilelor Municipiului Alexandria 2013 ediţia a-V-a a concursului de fotografie “Peisaj urban”. Concursul se adresează tuturor cetăţenilor cu domiciliul în municipiul Alexandria. Înscrierile se fac până pe 25 august 2013.
Participanţii trebuie să se încadreze în tema concursului “Peisaj urban”. La acest concurs nu au drept de participare angajaţii primăriei, afinii acestora şi rudele de gradul I.
Fiecare concurent poate înscrie maxim 3 fotografii în concurs. Imaginile care nu respectă prevederile din regulament vor fi excluse din concurs. Nu se acceptă fotografii realizate cu telefonul. Fotografiile pot fi atât color, cât şi monocrom, iar formatul acestora poate fi 2×3, 3×4, sau 1×1. Se acceptă doar fotografii digitale, editări numai pe luminozitate, contrast, saturaţie şi crop.

Orice alt retuş sau modificare a fotografiei originale atrage după sine excluderea din concurs.

Latura mare a fotografiei trebuie să aibă minim 2000 de pixeli, iar rezoluţia trebuie să fie de minim 240 dpi. Fiecare fotografie va fi însoţită de un titlu, precum şi de o scurtă descriere. Participantul la concurs îşi asumă, prin înscriere, că este autorul fotografiilor înscrise, orice abatere de la această regulă atrăgând excluderea din concurs, precum şi consecinţele legislaţiei privind drepturile de autor. Organizatorul nu îşi asumă răspunderea pentru fotografii însuşite în mod ilegal de către concurenţi.
Fotografiile pot fi trimise prin e-mail, la adresa primalex@alexandria.ro.
Fotografia câştigătoare va fi desemnată în baza punctajului acordat de un juriu format din specialişti. Se acordă şi premiu de popularitate pentru fotografia care va primi cele mai multe like-uri pe pagina de facebook. (M.D.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.