Eveniment

Au început înscrierile pentru cele 2187 de locuri de rezervist voluntar în Armata României

Centrul Militar Județean Teleorman informează că au început înscrierile pentru cele 2187 de locuri de rezervist voluntar, distribuite în toată țara, pentru toate categoriile de personal: ofițeri, maiștri militari, subofițeri, gradați și soldați. Se pot înscrie cetățeni cu sau fără pregătire militară, până la data de 30 iunie 2023.

Candidații trebuie să aibă vârsta cuprinsă între 18 și 55 de ani, dacă optează pentru cadre militare rezerviști voluntari (ofițeri, maiștri militari și subofițeri), respectiv între 18 și 50 de ani, dacă optează pentru soldați și gradați rezerviști voluntari și au studii minime obligatorii, conform Legii nr. 1/2011, de 10 clase liceale.

Cetățenii care doresc să îndeplinească serviciul militar în calitate de rezervist voluntar se vor prezenta la Biroul informare-recrutare cu următoarele dosumente: actul de identitate – în copie și original; certificatul de naștere – în copie și original; certificatul de cazier judiciar – în original; actele de studii și/sau alte documente care atestă alte competențe dobândite în viața civilă – în copie și original; permisul de conducere valabil, în opie și original, dacă îndeplinirea atribuțiilor postului pentru care candidează presupune conducerea tehnicii militare specifice; livretul militar, în copie și original, dacă este cazul.

Înscrierile nu se fac online, ci numai la Biroul informare-recrutare, structura de specialitate a Centrului militar județean Teleorman, care funcționează în municipiul Alexanria, strada Constantin Brâncoveanu, numărul 45, telefon 0247/317.450.

Informații suplimentare pot fi găsite și pe pagina de Facebook a Centrului militar județean Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.