Sport

Au început evenimentele sportive din cadrul Zilelor municipiului Alexandria

De joi dimineaţă, Primăria municipiului Alexandria a demarat seria evenimentelor sportive care vor avea loc cu ocazia zilelor municipiului. Crosul, eveniment inedit organizat pe traseul Primărie – stadionul Municipal, a reunit la start peste 100 de concurenţi, între care s-a numărat şi fosta mare campioană Gabriela Szabo. De asemenea, ieri dimineaţă a început competiţia de fotbal, desfăşurată pe terenul sintetic din incinta Ştrandului Vedea, la care au participat un număr de peste 20 de echipe, pe diferite categorii de vârstă, iar în privinţa finalelor acestei competiţii, organizatorii speră ca până sâmbătă, 31 august, să poată finaliza jocurile.

O altă competiţie începută ieri dimineaţă este cea de tenis, desfăşurată pe terenurile de tenis din imediata apropiere a ştrandului, la care au participat câteva echipe (s-au făcut înscrieri în echipe de dublu).

Să mai precizăm faptul că premierea câştigătorilor la toate aceste competiţii (dar şi cele care vor începe vineri sau sâmbătă, cum ar fi înot, fotbal-tenis) va avea loc în cadrul festivităţii de premiere a sportivilor, stabilită pentru duminică, 1 septembrie (în jurul orei 10.45) pe stadionul Municipal.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.