Economie

Au fost finalizate lucrările la Grădinița Nr. 6 din Alexandria

La jumătatea lunii decembrie au fost finalizate şi recepţionate lucrările aferente obiectivului de investiţii „Construire împrejmuire incintă şi amenajare parcare la Grădiniţa cu program prelungit nr. 6”, obiectiv finanţat din bugetul local, informează Primăria Alexandria.

În cele aproape cinci luni de la semnarea contractului de finanțare pentru obiectivul de investiții a fost dezafectată parţial împrejmuirea şi înlocuită, a fost refăcută structura de rezistență, la refacerea platformei carosabile au fost realizate și lucrări de colectare și captare a apei pluviale și, de asemenea, au fost executate lucrări de alimentare cu energie electrică a sistemului de iluminat ce deserveşte parcarea autovehiculelor și refacerea iluminatului exterior prin montarea corpurilor de iluminat pe stâlpi metalici.

Demersul municipalității s-a dovedit unul necesar, în contextul în care zona în care au fost realizate lucrări nu era amenajată corespunzător şi nici semnalizată, iar spaţiul destinat parcării nu era folosit în mod practic, intervenind deseori probleme în acest sens îndeosebi în rândul părinţilor celor 250 de copii din grădiniţă, precum şi în rândul angajaţilor Grădiniţei cu Program Prelungit nr. 6 din str. 1907, nr. 45 din oraşul Alexandria.

Mai mult, inclusiv accesul autovehiculelor de intervenție rapidă era îngreunat atât din cauza amplasamentului în care se regăseşte Grădiniţa cu program prelungit nr. 6, cât şi din cauza lipsei de organizare a spaţiului destinat parcării autovehiculelor.

One Comment

  1. Ce se mai aude in schimb de școala gimnazială numărul 6? Acolo au avut loc escrocherii.Marele lăutar și istoric Dumitru Avram și protejata sa Stroe Mirela știu mai bine.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.