Politic

Au fost aleși cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean Teleorman

Adrian Florescu și Maria Stoian, amândoi consilieri județeni din partea PNL, sunt noii vicepreședinți ai Consiliului Județean Teleorman, după ce au fost aleși pentru a ocupa cele două funcții, în cadrul ședinței ordinare de vineri, 27 noiembrie.

Pentru mandatul 2020-2024, liberalul Dan Popescu i-a propus, din partea PNL, pe Adrian Florescu și Maria Stoian, în timp ce, din partea PSD, Adrian Gâdea i-a propus pe social-democrații Sorin Ilie și Marian Petculescu.

Proiectul de hotărâre privind alegerea celor doi vicepreședinți ai instituției s-a regăsit pe ordinea de zi suplimentară a ședinței Consiliului Județean, iar cei doi liberali au trecut, fără emoții, de votul consilierilor județeni.

Cu 43,6% din voturile valabil exprimate, PNL a câștigat alegerile pentru Consiliul Județean Teleorman, la localele din septembrie, asigurându-și, astfel, un număr de 17 mandate din totalul de 32, precum și cele două funcții de vicepreședinte al forului de conducere de la nivelul județului, pentru care au fostt vehiculați în spațiul public, încă de la început, Adrian Florescu și Maria Stoian.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.