Eveniment

Au fost afișate rezultatele finale ale examenului de titularizare/ Procentul notelor mai mari sau egale cu 7,00 a crescut cu 1,15%

42,91% dintre dascălii care au susţinut anul acesta examenul de titularizare, în Teleorman, au luat note peste 7,00, potrivit rezultatelor finale afișate marți, 24 iulie, la sediile inspectoratelor şcolare şi pe site-ul titularizare.edu.ro, procentul notelor mai mari sau egale cu 7,00, în urma soluționării contestațiilor, crescând cu 1,15% la nivelul județului.

Din cele 47 de contestaţii depuse de dascălii teleormăneni, 31 au condus la creșterea notelor inițiale, în timp ce notele au scăzut în urma soluționării a 12 contestații. Pentru două lucrări notele au rămas nemodificate în urma soluționării contestațiilor.

La examenul de titularizare din acest an, la nivelul judeţului Teleorman, s-au înscris 388 de candidaţi, însă numai 312 au fost prezenţi la proba scrisă. Dintre aceştia, 51 s-au retras din concurs, astfel că au primit note 261 de candidaţi, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean Teleorman.

Niciunul dintre candidați nu a reuşit să obţină nota 10 la proba scrisă a concursului de titularizare, în timp ce nu mai puțin de 46 de dascăli au luat note între 1 și 4,99. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.