Eveniment

Au fost afişate rezultatele celei de-a doua sesiuni a Bacalaureatului din acest an – 20,88% din numărul candidaţilor teleormăneni prezenţi la examen au promovat

Monica DUMITRESCU

Doar 167 din cei 800 de candidaţi teleormăneni care au susţinut examenul de bacalaureat în sesiunea a doua din acest an, au promovat. Rezultatele au fost afişate luni, 29 august, la ora 12.00, atât pe site-ul ministerului Educaţiei, cât şi la centrele în cadre candidaţii au susţinut examenul.

Potrivit datelelor, în Teleorman, în a doua sesiune a examenului de Bacalaureat din acest an au fost înscrişi 987 de candidaţi. 187 dintre aceştia nu s-au prezentat, alţi 10 fiind eliminaţi din examen pentru fraudă sau tentativă de fraudă. 623 de candidaţi au fost respinşi.

Ce mai mare medie înregistrată în Teleorman, în această sesiune a fost 8,13. Doar doi candidaţi au reuşit să obţină medii peste 8, majoritatea celor promovaţi având medii cuprinse între 6 şi 7.

Şi în această sesiune, zeci de candidaţi au promovat toate probele, însă nu au reuşit să obţină minim media 6, pentru a promova bacalaureatul.

Candidaţii nemulţumiţi de note pot depune contestaţii luni, 29 august, în intervalul orar 16.00 – 20.00. Contestaţiile vor fi soluţionate în zilele 30-31 august, iar pe 1 septembrie vor fi afişate rezultatele finale.

Anul trecut în sesiunea a doua a Bacalaureatului procentul de promovabilitate în Teleorman a fost de 27,4%.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.