Sport

Au câştigat categoric cu ultima clasată – HCT Alexandria a învins pe Vicov Bucovina

handbal copiiSeria jocurilor mai lejere din finalul de sezon a continuat în etapa a 12-a a campionatului pentru Handbal Teleorman Alexandria, echipă care a întâlnit pe teren propriu pe ultima clasată, Vicov Bucovina Vicovul de Jos. Meciul a fost unul echilibrat doar în primele minute, atunci când oaspeţii (veniţi doar în 9 jucători la Alexandria) s-au ţinut aproape de gazde, însă în partea a doua a reprizei, echipa din Alexandria s-a desprins pe tabelă. Antrenorul Sabin Dacău le-a cerut jucătorilor multă mişcare, o circulaţie cât mai rapidă a mingii, iar în final acest lucru avea să facă diferenţa de scor. Interesant este faptul că, în jocul de sâmbătă, rezervele au reuşit să intre bine în joc, iar în cele din urmă toţi jucătorii de pe raportul de arbitraj au intrat în teren. Şi tinerii juniori trimişi în joc, şi cei mai experimentaţi, cu toţii s-au remarcat prin determinare, iar în final diferenţa de scor (26 de goluri) a reflectat întocmai diferenţa între cele două echipe.

“Important este că am câştigat fără probleme, am intrat toţi şi cred că ne-am descurcat bine” – Adrian Mihăilescu (jucător HCT Alexandria)

“O victorie categorică, meritată a echipei din Alexandria, dar consider că noi ne-am descurcat bine în prima repriză, când am rezistat bine şi pe tabelă Sperăm să ne luăm revanşa în retur, pe terenul nostru” – Gheorghe Tarcea (antrenor Vicov Bucovina).

 

– HC Teleorman Alexandria – Vicov Bucovina Suceava 52-26 (22-15); pentru echipa din Alexandria au jucat: L. Anghel, G. Negruşeri (5), V. Bălan (6), M. Grosu (2), A. Gherghe (2), G. Dumitru (5), Ş. Bragadireanu (1), G. Neacşu (7), A. Mihăilescu (8), M. Panait (1), A. Gogoaşă (1), R. Niţu (6), R. Radu, S. Stoian (7), A. Roauă (1).

După această victorie, echipa din Alexandria a acumulat 12 puncte şi rămâne pe locul 9 în clasament. Următorul joc va fi în deplasare la Piatra Neamţ, iar în etapa a 14-a are loc jocul pe teren propriu cu Ştiinţa II Municipal Bacău (pe 13 decembrie).

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.