Sport

Atletism juvenil – Rezultate modeste pentru CSS Alexandria la naţionalele de copii

Recent, în Bucureşti, s-au desfăşurat Campionatele naţionale de sală pentru copii 1, 2 şi 3, competiţie la care au participat peste 1000 de concurenţi, la cele trei categorii de vârstă (au fost 586 de sportivi la feminin şi 455 la masculin, dintr-un total de 116 cluburi). Între concurenţi s-au numărat şi opt sportivi de la CSS Alexandria, pregătiţi de antrenorul Mihai Haită, însă rezultatele obţinute au fost sub aşteptări. Un loc 6 şi un loc 8 sunt rezultatele notabile pentru clubul alexăndrean, care în acest sezon se află la un schimb al generaţiilor, însă absenţa de pe podium este una care trebuie să ducă la un semnal de alarmă pentru secţia de atletism a clubului. Altfel spus, odată cu încheierea colaborării dintre CSS Alexandria şi Andreea Ogrăzeanu, rezultatele pe plan naţional ale secţiei de atletism sunt tot mai modeste.

Iată rezultatele obţinute de sportvii de la CSS Alexandria la Campionatele naţionale de sală pentru copii:

– copii 1: Robert Rănacu – locul 9, triatlon; Denisa Conceatu – locul 11 lungime; locul 16 la 60 metri plat;

– copii 2: Mihai Meliszek – locul 6 aruncarea greutăţii, locul 16 lungime; Daniela Dobeanu – locul 18 triatlon; Daniel Georgescu – locul 20 triatlon; Dragoş Rusu – locul 30 la 600 metri;

– copii 3: Ioana Ruscu – locul 8 la 50 metri; locul 12 la 200 metri; Anda Damalan – locul 18 la 50 metri, locul 21 la 200 metri.

Bogdan Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.