Sport

Atletism juvenil – Medalie de aur pentru un tânăr atlet legitimat la CSS Turnu Măgurele

În urmă cu două zile a avut loc Campionatul naţional de aruncări lungi, competiţie organizată de FR Atletism în Bucureşti. Între concurenţi s-au regăsit cinci sportivi legitimaţi la  CSS Turnu Măgurele, sportivi pregătiţi de antrenorul Lucian Ogrăzeanu, care au reuşit rezultate notabile. Astfel, cea mai bună performanţă a obţinut-o sportivul Alexandru Marian Trâncă, sportiv în vârstă de 13 ani, originar din satul Valea Cireşului, comuna Botoroaga, sportiv care practică de câţiva ani atletism de performanţă. “Alexandru este încă o dată campion naţional la suliţă, este un rezultat pe care îl speram, dar în concurs este greu de spus cine va obţine medalie. Iată că acest sportiv a reuşit să confirme că are calităţi deosebite”, a spus antrenorul Lucian Ogrăzeanu despre performanţa reuşită de elevul său. În privinţa atletului Trâncă, el pare deja obişnuit cu performanţele pe plan naţional, titlul la nivelul copii I, reuşit duminica trecută, fiind precedat de o altă medalie de aur la Naţionalele de aruncări, respectiv medalie de bronz la Naţionale, pe vremea când activa la nivelul de vârstă pentru copii II.

Alte rezultate notabile s-au obţinut şi de alţi sportivi legitimaţi la clubul CSS Turnu Măgurele şi, chiar dacă nu s-a obţinut o medalie, aceştia au reuşit să confirme că sunt în progres din punct de vedere al performanţelor sportive.

Rezultatele complete obţinute de atleţii de la CSS Turnu Măgurele (antrenor Lucian Ogrăzeanu) au fost

– Alexandru Trâncă (copii I), locul 1 (medalie de aur) suliţă 600 g., 35,90 metri;

– Alexandra Vârdol (copii I), locul 4, suliţă 600 g, 25 m;

– Dumitru Mihai Iordache (copii I), locul 6 suliţă 600 g, 26.00 m;

– Ionuţ  Vintilă, (juniori III), locul 8 suliţă 600g, 38.21 m;

– Alexandru Ionuţ Bratu, (copii III), locul 9 aruncarea mingii de oină, 21.70 m.

B. Pană

One Comment

  1. Bravo Luci,felicitări copiilor, nici nu trebuie sa mire pe nimeni aceste rezultate. Când vom mai citi despre Luci Ogrăzeanu, vom mai citi despre rezultate frumoase! Dar îl vrem aici,unde îi este locul, la Alexandria!…

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.