Sport

Atletism juvenil. Medalie de aur pentru Ştefan Juganu!

juganu pg 8În urmă cu câteva zile a avut loc, la Piteşti, Campionatul naţional de atletism pentru juniori 2, competiţie organizată de FR Atletism, la care au participat sportivi născuţi după 1 ianuarie 1999. Între concurenţi s-au aflat şi doi sportivi alexăndreni, legitimaţi la CSS Alexandria, Ştefan Juganu (antrenoare Cristina Manea) şi Robert Rănacu (antrenor Mihai Haită). Pentru Ştefan Juganu, această competiţie era ultima întrecere importantă înaintea Campionatului European de juniori 2 (din Georgia), de aceea avea nevoie de un rezultat cât mai bun. După o probă pe care a dominat-o, mai ales că era principalul favorit la titlul naţional, tânărul atlet alexăndrean şi-a confirmat valoarea şi a redevenit campion naţional, el păstrând medalia de aur reuşită în urmă cu un an dezile. Cu un rezultat destul de bun (54.92 secunde), Ştefan Juganu a câştigat cursa la peste jumătate de secundă, însă important este rezultatul obţinut, care îl menţine în “priză” pentru Europene. În schimb, în proba de 200 metri plat, Ştefan Juganu s-a clasat pe locul 4, el fiind privat de o medalie pe care ar fi meritat-o şi datorită vântului care a suflat la ora de start a probei respective.

În ce priveşte pe Robert Rănacu, sportiv aflat în primul an de juniori 2  (născut 2000), acesta a avut o evoluţie onorabilă, în opinia antrenorului său, în proba de 400 metri, însă nu s-a descurcat la fel de bine în proba de 200 metri

 

Podiumul clasamentului în proba de 400 metri garduri:

  1.  Ştefan Bogdan Juganu (CSS Alexandria) – 54.92;
  2.  Florentin Cojocaru (Farul Constanţa) – 55.66;
  3.  Alin Anton (LPS Iaşi) 57.24

 

 

Ştefan Juganu şi-a făcut cadou medalia de aur!

Duminica trecută (19 iunie)  au avut loc finalele Campionatului naţional de atletism pentru juniori 2, desfăşurate la Piteşti. Campion naţional în proba de 400 metri garduri, Ştefan Bogdan Juganu este considerat unul din cei mai promiţători tineri atleţi din ţară. Iar medalia de aur şi titlul naţional obţinut duminica trecută (inclusiv rezultatul reuşit) au fost cel mai frumos cadou pe care sportivul legitimat la CSS Alexandria şi l-a făcut de ziua lui. Luni, 20 iunie, Ştefan Juganu a împlinit 17 ani, prilej pentru antrenoarea sa, Cristina Manea, dar şi familia, să-i transmită un călduros La mulţi ani!

2 Comments

  1. FELICITĂRI pentru rezultatele obținute!!! 🙂

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.