Sport

Atletism juvenil – Încă o medalie pentru CSS Turnu Măgurele la “Naţionale”

Week-endul trecut, în Bucureşti au avut loc Campionatele naţionale de atletism pentru copii (toate categoriile), competiţie la care s-au întâlnit cei mai promiţători tineri atleţi din ţară. Între aceştia s-au regăsit patru sportivi legitimaţi la CSS Turnu Măgurele, care îl au antrenor pe Lucian Ogrăzeanu, iar rezultatele obţinute au fost încă o dată foarte bune. Astfel, la nivelul copiilor 1, Alexandra Vârdol a reuşit să urce pe locul 2 al podiumului în proba de săritura în lungime, aceasta depăşindu-şi precedentele performanţe cu o săritură de 5,01 metri. Rezultatul respectiv a fost considerat unul deosebit, iar concursul s-a evidenţiat prin forma bună a primilor trei clasate – medalia de aur s-a obţinut cu rezultatul 5,05 metri, iar locul 3, obţinut de alexăndreanca Denisa Conceatu, a avut aceeaşi performanţă, 5,01.  “Este un rezultat foarte bun pentru Alexandra, a dovedit că a muncit mult, iar pentru mine, ca antrenor, este o satisfacţie în plus aceea că am reuşit să completăm rezultatele naţionale cu acest argint”, a spus antrenorul Lucian Ogrăzeanu, care a ţinut să o felicite pe eleva sa pentru faptul că a depăşit “bariera” de 5 metri la lungime. Alexandra Vârdol este fiica fostului sportiv George Vârdol, antrenor de atletism de asemenea, iar sportiva (născută în 2002) este în primul an în cadrul categoriei Copii 1.

Un alt rezultat notabil pentru CSS Turnu Măgurele a fost locul 4 obţinut de tânărul Alexandru Bratu în proba aruncarea greutăţii (1 kg), la categoria copii 3, acesta confirmând că este un sportiv cu calităţi pentru proba respectivă.

La Campionatul naţional de atletism, sală, pentru copii 1, 2 şi 3, clubul CSS Turnu Măgurele (antrenor Lucian Ogrăzeanu) a avut încă doi sportivi în concurs, însă, după cum a spus antrenorul Ogrăzeanu, “rezultatele obţinute de ceilalţi n-au fost satisfăcătoare”.

B. Pană

One Comment

  1. mihai haita

    domnule Pana, Alexandra Virdol nu e sportiva domnului Ograzeanu. e antrenata de tatal ei, George Virdol. nu stiu de ce se omite tot timpul acest lucru!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.