Sport

Atletism – Bogdan Mit este campion naţional la aruncarea discului

mitRecent s-au desfăşurat în Bucureşti Campionatele naţionale de aruncări lungi pentru cele mai mici categorii de sportivi, de la juniori III, până la copii 3. La eveniment au participat şi sportivi de la CSS Turnu Măgurele, antrenor Lucian Ogrăzeanu, care au reuşit câteva rezultate deosebite.

Cea mai bună performanţă a obţinut-o Bogdan Mit, cel care a devenit campion naţional la aruncarea discului, în proba specifică a juniorilor 3, confirmând astfel că este unul din sportivii care merită urmăriţi de acum încolo în această probă.

Al doilea rezultat notabil pentru clubul turnean este medalia de bronz obţinută de Alexandra Vârdol, care s-a evidenţiat în proba de aruncarea suliţei, pe care  iar antrenorul Orăzeanu a remarcat-o, în primul rând, pentru seriozitatea cu care se pregăteşte la antrenamente, iar performanţele vin să confirme seriozitatea pe care o arată.

La competiţia respectivă au mai participat trei sporti de la CSS Turnu Măgurele, care însă n-au reuşit să urce pe podiumul de premiere; este vorba de Alexandru Trifu (ex-campiona naţional la categoria copii 2) care s-a clasat pe locul 8 la suliţă – a concurat la o categorie de vârstă superioară, Alexandru Bratu şi Vladimir Ogrăzeanu (ambii aflaţi la prima competiţie naţională, copii 3).

Bogdan Pană

2 Comments

  1. ALEX BRATU se numeste NU alexandru , rog ca pe viitor sa-i fie scris numele corect . msc

  2. si de la CSSAlexandria?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.