Eveniment

Atenţionare pentru teleormăneni prin RO-ALERT: Nivelul de răspândire a SARS-CoV-2, peste 1,5 la 1.000 de locuitori

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă a emis, vineri, prin sistemul RO-ALERT, un mesaj pentru teleormăneni, prin care îi atenționează că nivelul de răspândire a SARS-CoV-2 este de peste 1,5 la 1.000 de locuitori.

„Atenţie! În județul Teleorman nivelul de răspândire a noului coronavirus (SARS-CoV-2) este unul ridicat, peste 1,5 la o mie de locuitori. RESPECTAŢI măsurile sanitare pentru a nu vă pune viaţa în pericol, a dumneavoastră sau a celor din jur. Purtaţi corect MASCA, acoperind nasul şi gura. Păstraţi DISTANŢA şi evitaţi aglomeraţiile. Menţineţi IGIENA MÂINILOR, evitaţi contactul cu suprafeţele comune şi DEZINFECTAŢI-VĂ după fiecare atingere a unui obiect posibil contaminat. ÎNCURAJAŢI-I pe cei din apropierea dumneavoastră să respecte cu stricteţe regulile! DSU-IGSU”, se arată în mesaj.

Conform datelor furnizate, sâmbătă, de Grupul de Comunicare Strategică (GCS), județul Teleorman a înregistrat un coeficient de 1,71 al infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 76 de noi cazuri de infecție cu noul coronavirus, numărul total al persoanelor infectate, de la debutul epidemiei și până în prezent, ajungând la 1.830, potrivit cifrelor oficiale.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.