Eveniment

Atenţionare pentru alexăndreni prin RO-ALERT: Nivelul de răspândire a SARS-CoV-2, peste 3 la 1.000 de locuitori

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman a emis, marți, prin sistemul RO-ALERT, un mesaj pentru alexăndreni, prin care îi atenționează că nivelul de răspândire a SARS-CoV-2 este de peste 3 la 1.000 de locuitori în municipiul reședință de județ. Acelasi mesaj vizeaza si localitățile Roșiori de Vede, Videle, Beuca, Moșteni, Plosca și Poroschia, unde, de asemenea, nivelul de raspandire a noului coronavirus a depasit 3 la 1.000 de locuitori.

“Atenţie! În această localitate nivelul de răspândire a noului coronavirus (SARS-CoV-2) este unul ridicat, peste 3 la o mie de locuitori. RESPECTAŢI măsurile sanitare pentru a nu vă pune viaţa în pericol, a dvs. sau a celor din jur. Purtaţi corect MASCA, acoperind nasul şi gura. Păstraţi DISTANŢA şi evitaţi aglomeraţiile. Menţineţi IGIENA MÂINILOR, evitaţi contactul cu suprafeţele comune şi DEZINFECTAŢI-VĂ după fiecare atingere a unui obiect posibil contaminat. Să îi ÎNCURAJAŢI și pe cei din apropierea dvs. să respecte cu stricteţe regulile! ISU Teleorman”, se arată în mesaj.

Conform datelor furnizate, marți, de Grupul de Comunicare Strategică (GCS), județul Teleorman a înregistrat, marți, 13 octombrie, un coeficient de 1,87 al infectărilor cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 83 de noi cazuri de infecție cu noul coronavirus, numărul total al persoanelor infectate, de la debutul epidemiei și până în prezent, ajungând la 1.955, potrivit cifrelor oficiale.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.