Sport

Astra Plosca a învins pe CSS Alexandria

Una din echipele din campionatul judeţean foarte active în această iarnă este Astra Plosca, ocupanta locului 2, seria I, Liga a 5-a. Candidată la un loc în elita judeţeană de fotbal, echipa din Plosca şi-a structurat această perioadă de pregătire, devenind una din puţinele echipe care face antrenamente în mod frecvent. Mai nou, echipa antrenată de cunoscutul antrenor Gabriel Lungu a început jocurile de verificare, iar sâmbăta trecută a jucat contra formaţiei CSS Alexandria (locul 11, seria 2, Liga a 5-a), de care a trecut cu 4-1.

În această săptămână, echipa din Plosca are programat încă un joc de verificare, de această mult mai dificil; miercuri, 6 februarie, pe terenul “Textila” din Roşiorii de Vede, de la ora 15.30, este programat jocul amical dintre Sporting şi Astra Plosca.

“Noi am început pregătirile de câteva zile, deocamdată avem un antrenament în cursul săptămânii şi încercăm să disputăm cât mai multe jocuri amicale. În această iarnă am stabilit şi un cantonament centralizat, la munte, şi sperăm să fim cât mai bine pregătiţi la startul sezonului viitor”, a spus antrenorul Gabriel Lungu.

La finalul turului de campionat în seria I, Liga a 5-a, diferenţa dintre primele două clasate (Ajax Botoroaga / Astra Plosca) este de 8 puncte, însă jocul direct este programat la Plosca. (B.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.