Social

Astăzi, proba cea mai grea pentru majoritatea candidaţilor, în cea de-a doua sesiune a bacalaureatului – 1.642 de candidaţi teleormăneni aşteptaţi să susţină proba la matematică

Emoţii mari astăzi, 28 august, pentru cei mai mulţi dintre candidaţii la bacalaureat în a doua sesiune din acest an.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Şcolar Judeţean, în Teleorman, majoritatea candidaţilor susţin a doua probă scrisă şi în acestă sesiune la matematică. Numărul total al acestora ajunge la 1.642, în timp ce la istorie, disciplina obligatorie pentru absolvenţii profilui uman, sunt înscrişi doar 143 de candidaţi.

Ultima probă scrisă în această sesiune a Bacalaureatului se desfăşoară pe 30 august. Şi la acesta numărul candidaţilor este destul de mare, respectiv 1.148 de candidaţi. Cei mai mulţi susţin acestă probă la biologie, pe locul al doilea situându-se ca opţiune a candidaţilor geografia. Ca şi în sesiunile anterioare, pentru a promova examenul, candidaţii trebuie să obţină la fiecare dintre probele scrise minim nota 5, iar media generală a notelor obţinute la cele trei probe scrise să fie cel puţin 6. În cazul probelor orale, prezenţa este obligatorie, dar suficientă, indiferent de rezultatul obţinut.

Rezultatele vor fi afişate pe 2 septembrie, până la ora 12:00, urmând ca în aceeaşi zi, în intervalul orar 12:00-16:00 să fie depuse eventualele contestaţii. Rezultatele finale, după soluţionarea contestaţiilor vor fi afişate pe 5 septembrie.(M.D.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.