Social

Astăzi este ultima zi pentru înscrierea în cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat

Astăzi este ultima zi de înscriere pentru cea de-a doua sesiune a examenului de Bacalaureat 2021. Aceste examene pot fi susținute de candidații care nu au promovat în sesiunea de vară, de cei care nu s-au putut prezenta sau de candidații din promoțiile anterioare care au picat.

Prin urmare, candidații se pot înscrie la secretariatul unității de învățământ pe care au absolvit-o cu fișa-tip informatizată, care constă în certificat de naștere și, după caz, de căsătorie, un act de identitate, foaia matricolă și o adeverință cu notele la probele pentru care solicită recunoașterea notelor. Aceste acte sunt precizate în metodologia Ministerului Educației, unde pot fi găsite de altfel mai multe detalii.

Așadar, potrivit Calendarului Bac 2021, pe data de 16 august 2021 se va susține proba scrisă la Limba și literatura română, iar pe 17 august, ziua următoare, cea obligatorie a profilului. Mai apoi, pe 18 august 2021, candidații vor susține proba la alegere a profilului și specializării. Ca și în cazul candidaților la cea mai recentă sesiune, probele de evaluare a competențelor lingvistice și a celor digitale nu se vor susține, ci vor fi echivalate. Rezultatele examenului vor fi afișate, până la ora 12:00, pe 31 august 2021.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.