Social

Astăzi, 76 de localități din Teleorman au zero rata de incidență

Potrivit datelor oferite de Direcția de Sănătate Publică Teleorman, 76 de localități au zero rata de incidență cumulată la 14 zile. Printre acestea, se află și municipiul Turnu Măgurele.

În ceea ce privește municipiul Alexandria, acesta se află în scenariul verde cu o rată de incidență de 0.16, ocupând locul 18 pe lista actualizată astăzi de Direcția de Sănătate Publică Teleorman.

Și Roșiorii de Vede ocupă o poziție bună, având rata de incidență 0.07, ceea ce îl situează printre cele 18 localități din scenariul verde cu o rată de incidență sub 1.

În urmă cu câteva zile, mai exact pe 4 iunie 2021, comuna Săceni era în scenariul roșu cu o rată de 3.73. Încă de pe 23 mai 2021, Săceni ocupa prima poziție pe lista menționată, având o rată de incidență de 5.59. Astăzi, localitatea se află în scenariul verde, având rata de 0.93, ceea ce înseamnă că situația s-a îmbunătățit considerabil.

Astfel, în acest moment, Cervenia (1.82), Tătărăștii de Jos (1.28) și Tătărăștii de Sus (1.00) sunt singurele localități, care se află în scenariul galben.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.