Eveniment

Asociere între Teleorman, Giurgiu şi Dâmboviţa pentru reabilitarea DJ 503

Monica DUMITRESCU

Preşedinţii Consiliilor Judeţene Teleorman, Giurgiu şi Dâmboviţa au semnat ieri, 24 aprilie, la Alexandria, contractul de asociere pentru realizarea proiectului “Reabilitarea/modernizarea drumului DJ 503 pe traseul Ghizdaru–Gara Stăneşti-Gara Chiriacu–Toporu (24,35 km) în judeţul Giurgiu, Drăgăneşti Vlaşca (DE 70) – limită judeţ Dâmboviţa (48,13 km), limită judeţ Teleorman –Şelaru–Fierbinţi (8,46km) şi DJ 611, pe traseul Firbinţi-Vişina-Petreşti (19,69km) în judeţul Dâmboviţa”.

În această asociere Consiliul Judeţean Teleorman este lider de proiect. Scopul proiectului este fluidizarea traficului rutier spre Autostrada A1 şi spre podul de trecere peste Dunăre, Giurgiu-Ruse.

Lungimea totală a traseului care va fi reabilitat prin acest proiect este de 100,638 Km din care 24,350 Km în judeţul Giurgiu, 48,132 Km în judeţul Teleorman şi 28,156 km în judeţul Dâmboviţa.

Finanţarea proiectului va fi asigurată prin Programul Operaţional Regional.

4 Comments

 1. Are cineva idee daca drumul Poeni-Selaru-Fierbinti s-a asfaltat ! Sau daca cel puțin s-a nivelat ?

 2. Victor Niculae

  Acest proiect este bine venit si va realiza o legatura rapida a Judetelor Dambovita si Teleorman cu podul de la Giurgiu-Ruse, mai ales ca acum intre Giurgiu si Toporu drumul DJ 503 este din macadam iar in Teleorman si Dambovita sunt portiuni cu foarte multe gropi pe care uneori nu le mai poti ocoli.
  As vrea sa mai stiu care este termenul estimat pentru realizarea acestui proiect. In rest urez mult succes Managerului de Proiect si echipei sale pentru realizarea acestui important drum interjudetean.

  • Dragnea TelDrum

   Nu a fost facut nimic din acest proiect !!! Dragnea si cei din Consiliul Judetean ,ne-au mintit : dj503 este impracticabil, cu gropi , la fel …De ce au mai semnat proiectul ?! Pt. voturi?

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.